Tove Ehlers skrev: Vil du være venlig at oplyse mig om hvornår bind 2 udkommer af Værftet i Aalborg. Min mand fik bind 1 i julegave, han er begejstret og nu har han snart fødselsdag, så bind 2 ville være en dejlig gave at give ham.

Bagsidetekst: Bind 1 fortæller historien om værftet i perioden 1912-1950, Værftet var en af byens absolut vigtigste arbejdspladser igennem mere end 75 år, indtil den omstridte lukning i 1988. ”Værftet i Aalborg” er den mest billedrige udgivelse til dato, ligesom læseren får den mest detaljerede beskrivelse nogensinde af de skibe, som værftet byggede i perioden, samt deres videre skæbne inklusiv isbryderen S/S Eisvogel bygget til den tyske værnemagt. Bind 1 fortæller desuden om de faglige klubber, et møde med værftsveteraner, Knud Lauritzens lille røde bog, firmasporten, firmafesterne og søsætningsfesterne i ”Kilden”, hvor du måske kan genkende dine slægtninge, det berømte værftsorkester, ”Sovesyge”, Jens Løgnhals” og andre øgenavne, sabotagerne under krigen, dokkernes historie, anekdoter om S/S Angemos og andre, leverancerne til ”Kilden”, Budolfi Kirke og andre kendte Aalborg-steder, værftets udvikling som værftsarbejderne oplevede den og meget meget mere.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ejner Mozart - Hansen | Svar 06.10.2015 22.42

Flot hjemmeside. Godt arbejde John hvor der er mange minder fra Aalborg Værft. TAK

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 19:28

Varför kan jag inte beställaboken Aalborg Boksealliance till Sverige?

Christer Franzén
Sickla Allé 9
131 65 Nacka
Sverige

www.mrboxhist.se

...
14.01 | 13:49

Tak for svar. Jeg vil holde øje med den nævnte bog.
M.v.h. en gl. Vejgaardpige

...
14.01 | 12:11

Jytte, bogen er en opslagsbog omhandlende i korte sætninger, hvor gadenavnet kom fra. Tiendeladen kommer måske med i "Forandringer i vor tids Aalborg - 2

...
14.01 | 11:22

Er spændt på bogen: "100 gader i Aalborg og deres historie". Er Tiendeladen med?

...
Du kan lide denne side