Standardside

Kommentarer på Facebook

Facebook / Tove Frost: Jeg er ved at læse " En skøn tid" herlig læsning, med morsomme bemærkninger, fra "vores ungdom".

Facebook / Preben Kirkegaard Hansen om en "En skøn tid": Hvor er det dog en god bog, du har skrevet John Erik. Har været guf for mig, der af samme årgang. Velskrevet . Imponerende hukommelse. Kan ikke komme i tanke om, nogen anden bog, der gir et bedre indtryk af halvtredser/tresserlivet.

Facebook / Har lige her de seneste par dage læst din bog : En skøn tid. Og det var en rigtig skøn oplevelse. Det er sjældent efterhånden, at jeg får fat i en bog jeg ikke kan slippe igen, men det var så absolut tilfældet her. Bogen skulle have været en julegave, men jeg nænner ikke at skille mig af med den, så nu skal jeg ud og have købt et eksemplar mere.
Jeg er gammel Vejgaard dreng. Dog først født i 1964 men jeg kan sagtens huske mange af de personer du beskriver i bogen og specielt dem indenfor sportens verden.

(Bogen er 2. oplag - 1. oplag er udsolgt)

Bagsidetekst: John Erik Olsen, opvokset i Ø-gadekvarteret, tager læseren med på en nostalgisk rejse igennem 50ernes og 60ernes Aalborg, set med hans øjne. I 1968 rykkede han teltpælene op, men kærligheden til Aalborg har han bevaret., hvilket tydeligt skinner igennem i hans erindringer. Vi får indsigt i de glade staunder i kolonihaverne på Th. Sauersvej, legene i Østre Anlæg, besøgene i idylliske Blegkilde, afdansningsballerne i Håndværkerforeningen med Vera Jensens danseskole, starten i skolen på ”Østermarken”, børnehjælpsdagene på Budolfi Plads, sidste søndag for jul i Borgporten, det ugentlige bad i Løkkegade, ”skrive U og P-bilnumre”, amatørkonkurrencerne i Karolinelund, musikken fra ”Inge Aasted til Cliff Richard”, det dejlige kammeratskab på Vejgaard Østre Skole, dukkerterne i ”Friluften”, Radio Luxembourg under hovedpuden, pigtrådens indmarch i Aalborg, skøjtebanen med vafler og glaserede æbler, byens biografer med ”Far til fire” i Palads og Morten Korch i Palæ, glæden over besøgene ved havnen, samebillederne fra Richs, Danmark og Foska, besøgene af gårdmusikanter, københavnerbådene, læretiden som typograf og meget meget mere. Bogen indeholder ca. 300 billeder, hvoraf mange er i farver

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Inge Rasmussen | Svar 10.01.2016 13.55

Hej John Erik Olsen. jeg har med stor glæde købt og læst nogle af dine bøger.
Bl. andet En skøn tid. Mon du kan fortælle mig hvem manden med harmonikaen er.

John 13.01.2016 02.41

Desværre

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.09 | 15:37

1974

...
26.09 | 22:29

Hvilket årstal lukkede Restaurant Italiano i Aalborg

...
11.08 | 19:14

nydeligt portrætbillede

...
11.08 | 17:40

Jeg vil gerne købe din bog om kvinder .

...
Du kan lide denne side